Öğrenim Ücretleri

Gazi Üniversitesi ve Montana State Üniversitesi'ndeki Öğrenim Ücretleri

2017-2018 eğitim-öğretim yılı için programın her akademik yıl başına öğrenim ücreti 20.000 TL (Gazi Üniversitesi) ile 20.300 ABD Doları (Montana State Üniversitesi) olarak belirlenmiş olup, bu ücret Montana State Üniversitesi'nin öğrenim ücreti ve temel harçlarından ve Gazi Üniversitesinin kayıt ücretinden oluşmaktadır. Öğrencinin Montana State Üniversitesi'nde bulunacağı süre içinde yurt, yemek, kitap-kırtasiye ve kişisel ihtiyaçları için yapacağı harcamanın akademik yıl başına yaklaşık 20.000 ABD Doları tutacağı tahmin edilmektedir. Yukarıda belirtilen öğrenim ücreti 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için belirlenmiş olup, önümüzdeki yıllarda öğrenim ücretlerinde meydana gelebilecek artışlar her eğitim-öğretim yılı başından önce öğrencilere ayrıca duyurulacak ve giriş yılına bakılmaksızın tüm öğrenciler o yıl için ilan edilecek yeni öğrenim ücretlerine tabi olacaklardır.

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı